Alohas vanuit het zonnige Duitsland!

De zon was hier vandaag weer van de partij en ook Kapitein Sofie is warm onthaald vandaag!
De ochtend begon zoals altijd met een stevig ontbijt. Dit was nodig want de eerste activiteit stond al op ons te wachten: sport in de sporthal! Nadien volgde ook direct de eerste en enige training van de dag. Techniek rug stond op het programma en ook het bijhorende keerpunt werd aangepakt/aangeleerd. Als beloning mochten de piraten springen van de middelste springplank! Enkel voor de durvers..

Het middagmaal was zeer welkom na de sportieve voormiddag, aangezien in de namiddag het grote spel (één tegen allen) op het programma stond. De piraten kregen de 31 opdrachten net binnen de tijd vervuld, en zo konden we Thomas zijn verjaardag uitbundig beginnen vieren! Na het avondeten kregen de piraten een vrij momentje, waarin ze samen gezelschapsspelletjes konden spelen, tekeningen konden maken of gewoon een babbeltje doen. (want ja, zij hebben blijkbaar ook af en toe eens nood aan een momentje zonder de trainsters..). Hier hebben we ook afscheid genomen van Kapitein Lise. Nu zijn ze hopelijk allemaal onderweg naar dromenland, want morgen beginnen we aan onze laatste volledige dag..

Wist je dat:
– De pas toegekomen trainster meer genoten heeft van de platte rust dan de andere trainsters..
– We kapitein Lise al missen (ook onze piraten!)
– Voetbal spelen met twee voetballen en vier goals niet zo vanzelfsprekend is..
– De piraten 50 keer synchroon kunnen springen, en allemaal samen de macarena kunnen dansen
– Wij eigenlijk 19 kippen bij hebben in één kippenhok.
– Kapitein Kayleigh gepromoveerd is naar vlechtjesmaker

Tot morgen!

Klik hier voor foto’s

Sponsors
Kalender
<< jul 2019 >>
mdwdvzz
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Facebook

ZCK - because we love swimming

5 days 13 hours ago

Aangezien ZCK zijn zwemmers naar verschillende windstreken uitstuurt, heeft de persverantwoordelijke zijn verslagteam uitgebreid. Gisteren kon je via Stage ZCK al een eerste keer genieten van het verslag van de ZCR reporter (zowaar vanuit het vliegtuig) en uiteraard blijft de vaste stagereporter op post in Kranevo... Voor de ongeduldigen en/of…