Dag thuisfront!
Ook vandaag ging de wekker wéér veel te vroeg, voor de Kapiteins 😅. Voor sommige piraten daarentegen kon de dag niet snel genoeg beginnen..

Helemaal klaar voor een nieuwe dag, gingen we krachten op doen bij het ontbijt. 50 minuten later zaten de meeste buikjes vol.. De piratenopleiding ging verder met estafettes en trek-en-duwspelletjes. (Om jullie gerust te stellen, er zijn geen zwaargewonden gevallen.. ). Vervolgens trokken we naar het water. Hier stond een techniektraining crawl op ons te wachten. Om 12 uur begonnen de buikjes weer te grommen en werd het middagmaal met open armen ontvangen. Een uur en een kwartier later hadden ze eindelijk genoeg.. Waar blijven die dat toch allemaal steken?! 🤔

De platte rust was voor vele een welgekomen zaak, zowel voor de piraten als voor sommige trainsters. Na de powernap konden we terug naar buiten, want ja de zon was wéér van de partij. En dat het plezant was! Ook vandaag was er een tweede training voorzien. Hier werd vooral gewerkt aan rotaties. En geloof het of niet, hierna werd weer een vol uur aan de tafel gezeten voor het avondeten.

De dag hebben we afgesloten met de film ‘Ice Age 4’. Hierna vielen de oogjes snel toe, en werd het tijd om weer naar dromenland te gaan..

Wist je dat:
– Je zwembroek/badpak nat wordt van het zwemmen. ‘’Ik ben mijn gerief daarnet droog van het rekje komen halen en nu is dat terug nat.’’
– 1 liter water niet in één glas kan..
– Jullie zwemmers als ze thuis komen zélf de was omhoog gaan kunnen hangen.. (of toch hun zwemgerief)
– Ze deze avond in slaap gevallen zijn na twee minuten.. 
– De trainsters al héél tevreden zijn van de afgelopen drie dagen
– Morgen Kapitein Sofie het team komt versterken

Slaapwel, en tot morgen!

Klik hier voor foto’s