Dag stoere binken!

De dag begon weer vroeg deze ochtend. Na een stevig ontbijt zijn we naar buiten getrokken, waar de zon weer volop aanwezig was, voor onze piratenroof. Deze keer was het de jongens tegen de meisjes. Dit vonden ze allemaal zeer leuk! Na het tactisch spel van de jongens mochten ze zich de winnaars van het spel noemen. Hierna trokken we zoals elke voormiddag naar het zwembad. Een techniektraining schoolslag deze keer. Kapitein Kayleigh trok met de kleinsten in het water, terwijl Kapiteins Sofie en Jessica bij de grootsten de techniek op punt stelden. Het middagmaal was weer een groot succes en de potten werden leeggeroofd. De platte rust daarentegen was voor sommigen andere koek.. Toen ze wakker werden, ontdekten ze de tips naar de grote piratenschat. Toen iedere kamer ze opgelost had, konden we naar buiten vertrekken. De schat werd snel gevonden, en de inhoud met plezier opgegeten! Na het gesmikkel konden we terug naar het zwembad vertrekken. Een heus parcours werd opgesteld, en de 3m-springplank (de hoogste) werd door de meesten uitgetest!

Tijdens ons laatste avondmaal konden de piraten proeven van de heerlijke pizza. Dit was zeker een succes! Om de geweldige kleine stage af te sluiten, was er het piratenbal. Samen met de zwemclub van Lier hebben we gedanst, gezongen, chipjes gegeten en frisdrank gedronken! Nu is het tijd voor bed, zodat we morgen nog een laatste keer in het Duitse water kunnen springen, en dan mama en papa kunnen knuffelen!

Wist je dat:
– Onze stage T-shirt gesponsord zijn door onze hoofdsponsor Feryn! Super dankjewel!
– Kapitein Sofie en Kapitein Kayleigh zo oud zijn, waardoor ze al die dansjes van op het feest kennen (macarena, ‘tSmidtje, chacha-slide, …) 
– De piraatjes hun mama en papa wel al wat missen..
– De piraten zich heel snel kunnen omkleden, als ze dan als eerste eten mogen gaan halen..
– De trainsters nu ook in hun bed gaan kruipen..
Tot morgen!

Klik hier voor foto’s

Sponsors
Evenementen
Kalender
<< dec 2019 >>
mdwdvzz
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5