Naast het PK lange afstand was er ook een groep zwemmers van de partij op de sterk bezette internationale wedstrijd Memorial Anteunis te Gent.

We kunnen terugblikken op een aantal sterke prestaties van onze ZCK zwemmers. Dit laat het beste verhopen voor het aankomend BK open korte baan van 10/11 november in ditzelfde bad.

Gezien de sterkte van het deelnemersveld met heel wat binnenlands en buitenlands sprintgeweld, was het niet eenvoudig om finale te halen op de 50 meters. Daarom dikke proficiat aan Febe (8ste tijdens finale 50 rugslag) Sean (7de finale 50 rugslag en 4de op de 50 schoolslag) en Jari (8ste in de finale 50 rugslag).

Voor Febe (en familie) was dit dan ook een extra drukke dag, aangezien zij in de voormiddag nog snel een 800 meter VS was gaan zwemmen in Meise. Gelukkig was het finale programma dermate ingewikkeld, dat de organisatie heel wat tijd nodig had om hun eigen regels uit te voeren en had ze daardoor nog wat extra (teveel) rust. Knap om na die inspanning in de ochtend toch ook nog een finale te komen zwemmen!

We mochten ook nog twee Clubrecords noteren voor Jari met 29.22 op de 50 RS en een heel mooie 1:58.86 op de 200 m VS. Proficiat Jari! Ook Sean wist zijn eigen Clubrecord aan te scherpen tot 33.66 op de 50 SS. Proficiat Sean!