Op zaterdag 22/04 werden de winnaars van de ZCK Prijs van de trainer/bestuur verwacht in het nieuwe topsport zwembad te Antwerpen voor een zwemstijl analyse door Stijn Corten van de Vlaamse zwemfederatie. Hieronder een kleine impressie van Sofie. 

De vijf zwemmers staan met lichte nervositeit te wachten aan de ingang van het zwembad “De Wezenberg” te Antwerpen. Ze hebben immers een zwemanalyse gewonnen! Dit niet op basis van super snelle zwemtijden of behaalde limieten, maar op basis van iets veel belangrijkers, noodzakelijke attitudes in het zwemmen; INZET, DOORZETTINGSVERMOGEN, DISCIPLINE en SPORTIVITEIT.

Zo begonnen Rani, Anouck, Zora, Sophie en Xander om 10u aan hun opwarming. De Antwerpse trainer Stijn begroette iedereen en verduidelijkte hun opdracht van vandaag: 50 meter snel zwemmen in crawl met een perfect keerpunt. Tijdens deze 50meter worden ze langs onder, opzij, voor en langs boven gefilmd! Dat beloofd,…

Rani mocht de spits afbijten en startte als eerste, waarna ook de rest telkens mocht starten op het signaal van Stijn. Dit verliep zeer vlotjes!!

Oh! We hebben tijd over, dus we kunnen nog eens filmen! Iedereen kiest zijn/haar favoriete of persoonlijke stijl. Sophie, Zora en Rani kozen voor schoolslag terwijl Xander en Anouck kozen voor vlinder. Weerom 50 meter maximaal zwemmen met een perfect keerpunt! Yes, opdracht geslaagd!

Alles is gefilmd en staat op USB (deze worden binnenkort bezorgd aan de ouders). Enkele leuke foto’s en een groepsfoto droegen bij aan deze geslaagde voormiddag!

              

Dankjewel voor dit leuke cadeau! Groetjes

     

Rani, Zora, Anouck, Sophie en Xander!

Dankjewel voor jullie inzet tijdens de trainingen!

Groetjes

Sofie, Suzanne en Lise!

Grote dankjewel aan het bestuur voor dit geweldige cadeau!