Zondagnamiddag werden de naburige clubs uitgenodigd in het zwembad van Asse. Nadat veel van onze zwemmers de avond ervoor reeds aan het clubkampioenschap hadden deelgenomen, waren er toch 12 moedigen die ZCK gingen vertegenwoordigen.

Eentje moest helaas ziek terug huiswaarts keren: Veel beterschap, Tars! Zo bleven we nog met 11 over: Roxanne, Evelien, Aksel, Karsten, Lucas J., Lucas V., Nyo, Tiebe, Kobe, Kynoa & Omar, En ze deden dat met verve!

Veel mooie starts, veel mooie keerpunten en zeer mooie stijlen, met hier en daar uiteraard nog wel wat puntjes die nog wat bijgeschaafd moeten worden. Maar knap werk van trainers en zwemmers. Goed bezig.

Als afsluiter konden Lucas V., Omar, Aksel en Kynoa nog samen met trainster Sofie deelnemen aan een aflossing 5x25m. De 4 zwemmers hadden gelukkig genoeg voorsprong bij elkaar gezwommen zodat Sofie makkelijk als eerste kon aantikken in hun reeks. Proficiat! 

Daarna kreeg iedereen zijn welverdiende medaille, mochten we nog op de foto met Paco en Flipflip (ik hoop dat ik zijn naam juist onthouden heb), en was er nog wat vrij spelen in het zwembad, waarin intussen een loopmat, banden etc lagen. Fun gegarandeerd en daarna weer moe maar voldaan naar huis.

Sponsors
Evenementen
Kalender
ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5