Van de terugkomende reporter ter plaatse

Voor de ochtendroutine en het ontbijt zou ik in herhaling vallen, dus ik verwijs gewoon naar gisteren (en dagen ervoor). Voor de opwarming, de voormiddagzwemtraining, het middagmaal e de platte rust eigenlijk ook… Niet dat het hier eentonig is hoor, maar routine wordt het wel stilaan…

Tussendoor werd er nog wat geweerwolfd als groepsactiviteit.

Middagmaal: zie gisteren, eergisteren, en de 12 dagen ervoor.

Na de platte rust had iedereen een uurtje tijd om zijn koffers in te laden en om 5 uur was er onze dagelijkse portie bananen en, geloof het of niet, andere koeken dan de voorbije 12 dagen!

Een rustige avondtraining om de stage-14-daagse af te sluiten. En voor het avondmaal kunnen we weer verwijzen naar gisteren, eergisteren, en de 12 dagen ervoor. Al verdiende het avondeten van vanavond jammer genoeg wel de prijs van minst verdienstelijke poging. De lever, ander niet geïdentificeerd vlees, maar ook de gebakken aardappelen van vanavond en de pasta-saus met hotdog-worsten in verwerkt zouden niet veel punten scoren in “Komen Eten”. Tijd om weer Belgische standaard-kost te eten, al was het maaltijd-aanbod over de 14 dagen gezien best wel OK.

Voor het slapengaan, was er nog een wedstrijd-visualisatie-sessie, en ietsje eerder dan de voorbije dagen was het muisstil op onze gang (allé, toch in de kamers van onze zwemmers)

Zoals jullie merken is ook de inspiratie hier wat op, en dan kruipen ook wij eens extra vroeg in ons bed want morgen mogen we vroeg opstaan…

Iedereen kijkt er naar uit om het thuisfront terug te zien…