Verslag Mich

Laatste keer opstaan en weer loopt het bijna mis met de wekker… Maar oef: niemand iets gemerkt. Deze keer wekken – polsslagen nemen en wegen aan een iets hoger tempo en valiezen verzamelen in de inkomhal. Terwijl de zwemmers ontbijten, controleren de trainers de kamers. Vergeten spullen werden er niet meer gevonden, maar een veeg-beurt mogen de zwemmers hun kamer toch nog geven (ja, “ook al is er een kuisvrouw”; sommige waren iets te erg om zo achter te laten…).

Daarna een laatste keer naar L’aqu’ABB. Afsluiten deden ze met enkele sprongen van de springplanken en daarna konden we richting verblijf om onze smoskes te maken. Intussen stonden de chauffeur-ouders ons al op te wachten, dus konden we ons verblijf even showen. Nog wat overgebleven etenswaren verdelen en dan was het zover: Bagage inladen, knuffel hier, dankwoordje daar, en 1 voor 1 vertrokken onze “kindjes voor 11 dagen” naar huis. Ik zal ze missen (en ik ben er zeker van dat ik ook Sam mag spreken).

Zelf reed ik mee met Bart (en Jari en Sam). Na een luxe-rit passeerden we langs Izegem waar Sam nog even het trainersteam ging versterken in de namiddag. Zelf had ik mijn zoontjes beloofd om ’s namiddags thuis te zijn aangezien ik morgen al moet werken. Dus blijven kon ik niet maar uiteraard wel even uitgestapt (danku om even te willen wachten, Bart!) en het was zalig om al die jonge, gelukkige ZCK-gezichtjes te zien. Ook de spontane knuffels en high-fives deden deugd. Thanks, toppertjes! (ook diegenen die ik niet gezien heb, hoor)
Wat is het leuk om ZCK trainer te zijn!…

Proud to be part of #teamZCK!

Wist je dat:

  • … ik toch nog enkele mensen wil bedanken?
    => Dank u aan mijn medetrainers en begeleider voor de geweldige samenwerking!
    => Dank u aan het bestuur (Tania, Bart, Stefan, An, Tjarko) voor de praktische organisatie van deze geweldige stage?
    => Dank u aan alle zwemmers om er een aangename gezellige boel van te maken en goed te trainen?
    => Dank u aan de ouders voor het vertrouwen jullie kinderen met ons te laten meegaan, voor alle tijd die jullie zelf moeten opofferen voor de hobby van jullie kinderen, en uiteraard ook aan de chauffeurs van vandaag!
    => Dank u aan de mensen van L’aqu’ABB voor de goede ontvangst, hun flexibiliteit, hun hulp bij eender wat we vroegen (zoals een manier om de voetbalwedstrijden te kunnen volgen).
    => Dank u aan de uitbaters van “Le chiffon rouge” om ons dagelijkse 2x te voorzien van gevarieerde maaltijden…
    => Dank u aan de zon om quasi de volledige stage aanwezig te zijn geweest!Dat het weer een top-editie was, zeg ik jullie… Thanks!