De laatste dag van het zomercriterium zit er ook weer op! Voor vele ZCR zwemmers was dit ook de laatste wedstrijd van het zwemseizoen. Anderen zullen we nog zien op de laatste kans dinsdag in Zaventem waar we jullie graag nog een laatste keer willen zien knallen!

Ook vandaag werden er weer hele mooie prestaties neergezet. In de voormiddag haalden we: brons voor Silke Huysmans op 100 m rug, goud voor Rob op de 100 m rug, brons voor Amaury op de 200 m schoolslag, zilver voor Silke De Kock op de 100 m crawl, brons voor Dauwe en Laetitia op de 400 m crawl!
De namiddagsessie kwam Sam ons vergezellen uit Abbeville en dit leverde ook weer mooie tijden op en zilver voor Quinten op de 100m crawl, goud voor Silke De Kock op de 100 m rug en goud voor Fleur op de 200m schoolslag.
Allemaal super goed gedaan!

Het waren voor ons als train(st)ers 3 hele mooie, emotionele dagen!!! We zijn super fier op jullie knalprestaties en bedankt om voor ons dit weekend zo mooi te maken! ????

Nu nog aftellen naar de laatste kans dinsdag in Zaventem en dan volgend weekend kunnen onze BJK’ers er ook een lap op geven! Als ze het even goed gaan doen, dan gaan we daar ook hopelijk hele mooie dingen zien! ????