De 2de dag van het zomercriterium zit er weer op. Ook vandaag hebben onze zwemmers ons zeker niet teleur gesteld! Het was weer een mooie dag met heel veel besttijden en medailles!

In de voormiddag haalden volgende zwemmers medailles: Quinten brons op 50 m vlinder, Rob zelfs goud op deze afstand! Fleur haalde zilver op 100 m schoolslag gevolgd door nogmaals medailles voor Quinten (brons) en Rob (zilver) deze keer op de 50m rug! Heel sterk gedaan, net zoals alle anderen die hele mooie tijdsverbeteringen neerzetten!!!

De namiddagsessie was minstens even goed met volgende medailles: zilver voor Jannes op de 200 m crawl, brons voor Laetitia op 50m vlinder, goud voor Quinten en brons voor Yaro op de 100 m schoolslag en goud voor Laetitia op de 200 m rugslag! Mooi gedaan allemaal! We zijn hele fiere train(st)ers met zo een mooie resultaten en tijden van iedereen!

Erna waren het nog aflossingen. Hierbij hadden we wat problemen met de volgordes die blijkbaar toch doorgegeven moesten worden op voorhand maar nergens aangeduid stonden op het papier. De zwemmers zwommen hierdoor alfabetisch wat niet altijd de meest logische volgorde was. Gelukkig was het 4×100 crawl en kunnen An en ik ons morgen nog herkansen voor de 4x 100 wissel en (hopelijk) zijn de volgordes dan wel in orde ????

Verder was Suzanne ook aanwezig vandaag, dikke merci om mee te komen supporteren! En ook een dikke dankuwel aan alle ouders die steeds aanwezig zijn , het is fijn dat jullie zo talrijk er zijn en mee supporteren!!!

Morgen nog een laatste dag knallen allemaal, we kijken er naar uit! Al vrees ik dat mijn stem het wat zal begeven ????