Wat een eerste dag op het zomercriterium in Izegem! ????????
Het was voor velen weer heel vroeg verzamelen aan het zwembad (7u30) maar daar hebben we niets van gemerkt met alle mooie resultaten die door onze zwemmers gezwommen zijn.

In de ochtend heeft bijna iedereen zijn tijd verbeterd en konden we al heel tevreden zijn met goud voor Laetitia op 200 m vrije slag, zilver voor Silke DK op 200 m wisselslag, zilver voor Quinten op de 200 m wisselslag en zilver voor Laetitia op 50m Vrije slag!

Onze monden vielen alleen nog maar meer open in de namiddag met alweer super mooie tijdsverbeteringen door bijna iedereen. Ik kan ze individueel niet opnoemen omdat het er teveel zijn maar super gedaan!
Ook tijdens de namiddagsessies hadden we medailles: weer goud voor Laetitia nu op de 200 m wisselslag en ook mooi brons voor Dauwe op deze afstand! Goud voor Quinten op de 50 m schoolslag en zilver voor Amaury op deze afstand. Goud op de 50 m crawl voor Quinten! Zilver op de 100 m vlinderslag voor Ella. Goud voor Jannes op de 100 vlinder en nog eens een medaille voor Laetitia op de 100 m vlinder nu zilver!

Super gedaan allemaal vandaag, we zijn echt super trotse trainsters!!! Hop naar de komende 2 dagen ????????
We kijken er naar uit nog meer zotte prestaties van jullie te zien!

Xxx An en Lise