We gaan op hetzelfde elan door…

Vandaag had ik het geluk live aanwezig te mogen zijn op de wedstrijd en te genieten van onze ZCK-ers. Om 6u30 opstaan, om 7u30 in Antwerpen, om 8u inzwemmen, en om 9u konden we eraan beginnen.
De spits werd afgebeten door de benjamines meisjes. We konden alvast besttijden noteren voor Lotte (-2” groot bad), Tessa (-5”, klein bad) en Gitte (-2″ groot bad). Daarna was het de beurt aan de benjamins jongens voor hun 100m Rugslag: Thomas (-8”), Uwe (-3”) en Dante (-3” groot bad) volgenden hun voorbeeld. De miniemen trokken deze lijn door en Senne mocht de ZILVERen medaille in ontvangst nemen. Proficiat, Senne!
Als afsluiter van de voormiddag mochten de kadetten zich nog eens tonen. Fleur verpulverde haar besttijd op 100m Vlinderslag (-15”), net als Rob (-18”) en Jo (-10”) op 200m Vrije Slag.
In de namiddag was het de beurt aan de benjamins jongens om te beginnen. Op hun 100m Vrije Slag zagen we knappe besttijden voor Uwe (-4”), Noah (-5”), Wout (-6”), Tibbe (-1.5”), Thomas (-7”), Finn (-1”), Dante (-4”). Thomas leverde deze sterke tijd zelfs een GOUDen medaille op. Proficiat, Thomas!
De meisjes volgden hun voorbeeld met een besttijd voor Merel (-1”), Ella (-1”), Gitte (-5″ groot bad) en Tessa (-2” klein bad), hetgeen voor Tessa een ondankbare 4e plaats betekende. Vervolgens kregen de miniemen jongens de 400m Vrije Slag. En ook hier weer knappe besttijden voor Renzo (-11” klein bad), Senne (-1” klein bad) en Jari (-1”). Daarna mocht Silke H. de 100m Rugslag afwerken: een mooie tijdsverbetering (-2”) na lang blessureleed, en de ondankbare 4e plaats. Fleur bevestigde haar goede vorm met een nieuwe besttijd 200m Vrije Slag (-3”) en Jo sloot de dag knap af met een besttijd op de 100m Vlinderslag (-10”).

Op Dag 2 kunnen we dus stellen dat de sterke start van gisteren gewoon doorgetrokken werd. Mooi om zien was hoe iedereen voor elkaar supporterde: one team, one goal!
Proficiat aan alle zwemmers, en morgen nog 1 keer knallen. En voor de BJK-ers: het vormpeil zit goed, nog enkele dagen goed rusten en gezond eten… Go Team ZCK